AULA MUNICIPAL de MÚSICA de PIERA

MARIA ESCOLÀ I CASES

Nuna Garcia Cant modern i Piano
nunagarcia@aulamusicapiera.cat

 

Nuna, (Bertha Garcia Rovira) és compositora, pianista i cantant, nascuda a Sant Cugat l’11 de setembre de 1988 i actualment resident a Manresa, Barcelona.

 

Després de cursar els estudis de Batxillerat humanístic sempre compaginats amb la música, entra a l’escola superior de música de Catalunya (ESMUC). Complementa i amplia la seva formació a Alemanya on estudia songwriting a la PopAkademie de Mannheim. Obté el títol superior de música, especialitat de cant modern l’any 2013. Cursa el Màster de formació del professorat d’ESO i Batxillerat a la UB el 2014. Ha participat amb la formació Sam Lardner & Barcelona, a 7 gires per Estats Units (California, Montana, Nova York, Miami, etc) així com també en actuacions a Londres. Ha tocat a Holanda i Alemanya amb la formació FirstTake. Acaba d’iniciar un projecte anomenat Petit&Nuna amb el que ha fet la primera gira aquest estiu 2016 a l’illa de Formentera.

 

  • Finalista amb Jambalaya al concurs VicSona 2005, Vic. - Finalista com a Nuna, del concurs Acústica 2008 del centre Garcilaso, Barcelona.
  • 1r premi amb First Take al concurs Troc de Músics 2009, Vic/Holanda.
  • 2n premi amb First Take al concurs Anfirock 2010, Parets del Vallès.
  • Finalistes al concurs Surface Festival 2011, Barcelona.
  • 1r premi Carles Sabater a la millor cançó en català de l'any 2012, Andorra
  • 2n premi amb BlueGecko al concurs LIVE 2014 de la sala LuzDeGas, Barcelona.

 

Actualment acaba de gravar el seu primer LP amb cançons inèdites, i està preparant el seu primer llibre que recollirà totes les experiències viscudes durant el Juliol de 2014 al llarg de la gira improvisada de concerts que va dur a terme per la costa catalana i algunes poblacions de l’interior.