AULA MUNICIPAL de MÚSICA de PIERA

MARIA ESCOLÀ I CASES

Kiko Valín Piano, Sensibilització, Llenguatge M.
kikovalin@aulamusicapiera.cat

​Nascut a Barcelona. Inicia els seus estudis musicals a l'Escola Municipal de Música de Martorell, on va realitzar els estudis de grau elemental i part del grau mitjà en l'especialitat de guitarra, amb el professor Guillem Pérez Quer, i de piano, amb la professora Paquita Almirall. Acaba el grau mitjà de guitarra al Conservatori Municipal de Barcelona, amb el professor Jordi Codina. Més endevant, assoleix el grau superior de música al Conservatori Superior del Liceu, amb el professor Guillem Pérez Quer.

En l'àmbit interpretatiu, ha realitzat nombrosos cursos de perfeccionament de l'instrument, amb professors com Guillem Pérez Quer, Carles Trepat, Armando Marrosu, entre altres.

En l'ambit pedagògic, ha realitzat cursos de musicoteràpia, metodoligóa Orff, les TIC aplicades a la música i pedagogia de conjunts.

Actualment, és professor de guitarra, Piano, Sensibilització i Llenguatge musical a l'Aula Municipal de Música Maria Escolà i Cases de Piera, i professor de Guitarra, Sensibilització,  Conjunts i Llenguatge Musical a l'Escola Municipal de Música de Martorell.

Compagona la seva tasca docent amb la seva activitat interpretativa com a guitarrista-teclista en el món del teatro musical, i projectes personals. Ha participat con a intèrpret en musicals com Rent, Spamalot, Legally Blonde (com a intèrpret i responsable dels arranjaments musicals), Tick-Tick-Boom i Carrie.