AULA MUNICIPAL de MÚSICA de PIERA

MARIA ESCOLÀ I CASES

Danel Morales Trompeta, Trompa i Trombó
danelmorales@aulamusicapiera.cat

 

Nascut a Arrasate-Mondragon (Guipúscoa), inicia els seus estudis musicals a l'escola de música Arrasate Musical, amb el professor Edorta Ayastuy. Anys més tard, continua els seus estudis amb el professor de trompeta Iker Sanchez a Vitòria-Gasteiz, on més tard, és seleccionat per formar part de l'EGO (Euskal Herriko Gazte Orkesta) com a titular. Continua els seus estudis al conservatori Francisco Escudero de Donostia-San Sebastià, on guanya el concurs "Jóvenes intérpretes del Pais Vasco", és seleccionat per la gravació d'un CD i toca com a solista de l'orquestra del conservatori Francisco Escudero.

 

Inicia els seus estudis superiors al conservatori superior del Liceu, amb els professors Pep Casado i Luis Gonzalez. Durant aquests anys, entra a formar part de la JONC (Jove Orquestra Nacional de Catalunya) irealitza col·laboracions, amb l'acadèmia de l'orquestra del Gran Teatre del Liceu. Finalitza els seus estudis superiors amb una qualificació de 9 i decideix, continuar els seus estudis, fent un màster a la "Hochschule für Musik und Theater Felix Mendelssohn Bartholdy" de Leipzig (Alemanya) amb el professor Guido Segers (Münchner Philharmoniker), on col·labora, amb els grups de cambra dels professors de l'escola (2012-2014) amb instrumentistes com: Thomas Leyendecker (Berliner Philharmoniker), David Cribb (Gewandhaus Orchester), Guido Segers (Münchner Philharmoniker), Irmela Boßler (Berliner Philharmoniker) entre d’altres. 

 

És col·laborador actiu de l'orquestra del Gran Teatre del Liceu des de l'any 2012 i col·labora amb altres orquestres com l’Orquestra de Cadaqués, l’Orquestra Simfònica del Vallès, Conductus Ensemble, etc.