AULA MUNICIPAL de MÚSICA de PIERA

MARIA ESCOLÀ I CASES

gallery/img_1101

PREMIS TREC

A Piera es convoquen cada any els premis TREC amb l’objectiu de fomentar l’esperit de recerca, en especial la local, despertar vocacions per a l’estudi i la investigació i incentivar la tasca educativa que es porta a terme als centres escolars.

Els premis van adreçats a tots els alumnes de 2n de Batxillerat que hagin fet un bon treball de recerca en les àrees d'arts, humanitats, ciències socials, tecnologia  i ciències de la natura i de la salut.

L'acte d'entrega compta cada edició amb una actuació musical a càrrec d'alumnes i professors de l'Aula Municipal de Música.

TREC 2018

ACTIVITATS COMPLEMENTÀRIES

RUTA DELS MÚSICS

L'edició de la Ruta dels Músics de 2018 celebra el 11è aniversari d'aquesta activitat.  Durant tres hores, el barri dels Gats i altres llocs del casc antic de Piera es converteixen en un gegantí escenari ple de músics que amenitzen la vetllada a la llum de les espelmes.  Un preciós escenari amb la música com a protagonista, desde el folk fins a la orquestra, passant pel cant, pop, rock, blues, indie pop, música electrònica, freak power...